Në Librazhd për shkak të reshjeve të dendura të shiut të rëna ditët e fundit ka probleme në njësinë administrative Pishkaksh të bashkisë së Përrenjasit.

Burime bëjnë me dije se HEC-i i Lingajcës ka sjellë përmbytjen e disa banesave dhe tokave të bukës të mbi 15 familjeve.

Ndërkohë kujtojmë se HEC-i u ndërtua gjate kohës së pandemisë banorët protestonin dhe nuk i lejonin, por sot ka sjellë përmbytjen e tokave të tyre.

Banorët të shqetësuar dhe theksojnë se dhe pse kanë dy vite që ankohen në bashki nuk kanë marrë asnjë përgjigje.

Ende nuk ka një bilanc të dëmeve të shkaktuara.

ABC

Join the Conversation

1 Comment

  1. Simply, the article is in actuality the freshest on this laudable topic. I fit in with your conclusions and will thirstily look forward your future updates. Saying thanks is not going to simply be satisfactory, for the outstanding lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to remain abreast of any updates. Nice work and far success in on-line business endeavors!

Leave a comment

Your email address will not be published.