Beatrix ka kërkuar mbrëmjen e sotme të largohet nga shtëpia e “BBV”.

Prej ditësh ajo është rezultuar të jetë në një gjendje jo të mirë emocionale.

Ditën e sotme ishte pikërisht ajo e cila nuk ka mundur të vazhdojë më këtë eksperiencë duke kërkuar kështu ndërprerjen e saj.

“Nuk mundem dot më. Unë e di se si bëhem dhe nuk dua të qëndroj më këtu. Dua të shkoj në shtëpi”,- tha ajo mes lotësh dhe emocionesh.

Donaldi, Antonela dhe banorët të tjerë u përpoqën ta qetësonin por mbetet për tu parë nëse gjendja e saj shëndetësore do të stabilizohet në vijim.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published.