Deputeti i opozitës Dashamir Shehi do të prezantojë nesër platformën e re të të bërit politikë “PO, për Shqipërinë”.

Në një mesazh të publikuar në Facebook, aleati i Partisë Demokratike dhe kreu i Lëvizjes për Zhvillim Kombëtar tregoi se kjo platformë e re ka karakter politiko-kultural.

Kjo nismë do të prezantohet me disa aktivistë të shoqërisë civile.

POSTIMI I DASHAMIR SHEHIT:

Të dashur miq,

Nesër, së bashku me disa aktivistë të shoqërisë civile, do të prezantoj një platformë të re politiko-kulturale: “PO për Shqipërinë”.

Kjo do të jetë një mënyrë e re e të bërit politikë ndryshe në mënyrë transparente dhe gjithëpërfshirëse.

Jeni të ftuar te na ndiqni live.
Me respekt,
Dash Shehi

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published.