Nuk iu qesh buza, këto janë shenjat më serioze të horoskopit

Shumë persona e kanë të vështirë të dhurojnë një buzëqeshje dhe çdo situatë e marrin shumë seriozisht.

Problemi nuk qëndron as tek ju dhe as te batutat që përdorni me këta persona, por te shenja e horoskopit.

Siç dihet tashmë yjet mund të zbulojnë shumë karakteristika të pëesonalitetit të një personi, madje edhe kur bëhet fjalë për seriozitetin. Më poshtë do të njiheni me 3 shenjat më serioze të horoskopit, që nuk ju qesha buza kurrë.

Akrepi

Akrepët bëjnë humor të zi, i cili shpesh mund t’i prek të tjerët apo t’i bëjë të ndihen të ofenduar. Atyre ju pëlqejnë të shohin pasiguritë tek të tjerët, sepse kështu ndihen më të mbrojtur. Në shumicën e rasteve i marrin gjërat më shumë seriozisht se duhet, pasi mendojnë se edhe të tjerët po luajnë me ta.

Bricjapi

Serioziteti i Bricjapit arrin deri në atë pikë sa të keqinterpretojë çdo batutë dhe ta marrë si një sulm personal kundër tyre. Edhe pse është një shenjë shumë karizmatike, Bricjapët e humbasin këtë veçori në momentin që bien pre e provokimeve dhe lejojnë gjaknxehtësinë të flas në emër të tyre.

Peshqit

Peshqit janë shenja më e ndjeshme e horoskopit, por në të njëjtën kohë edhe ndër më seriozët. Nuk qeshin direkt me ndonjë shaka që bën dikush, pasi mendojnë se mund të jetë diçka serioze. Nëse kanë kaluar një periudhë jo të mirë, e kanë të vështirë t’i marrin lehtë gjërat.