Kiçja dhe Skerdi Faria në “Shihemi në gjyq”

Sot në “Shihemi në gjyq” ishte Kiçja, fenomeni i Instagramit, dhe doktori i VIP-ave, Skerdi Faria.

Kiçja tha se ka lidhur kontratë me klinikën e tij për të kryer operacione falas, por pikat e kontratës nuk janë përmbushur.

Ajo u shpreh se doktori “i ka premtuar” që do t’i bëjë vithet, gjoksin por nuk e ka mbajtur premtimin.

Nga ana tjetër Skerdi tha se është në gjendje t’ia bëjë të gjitha ndërhyrjet që ajo kërkon, përpos vitheve.

Kiçja: Unë doktorin e kam dashur shumë si njeri por më doli i pabesë. Më zhgënjeu! Unë jam shumë e njohur në rrjete sociale, jam njohur me doktorin nga një giveaway, më bëri hundën. Firmosa një kontratë…

Skerdi: Me të gjithë klientët tanë kemi kontrata. Zonjusha ka dy kontrata bashkëpunimi.