Day: March 14, 2022

MEGA

Dita e Verës, atmosferë festive në Tiranë, koncerte dhe aktivitete të shumta, rrugët mbushen me qytetarë

Dita e Verës ka sjellë një atmosferë festive në Tiranë, e cila është dekoruar me lule për t’i thënë kryeqytetit shqiptar ngjyrat e pranverës. Atmosfera ndihet nga të gjithë ata që përshkojnë bulevardin kryesor “Dëshmorët e Kombit”, teksa muzika mbush ajrin. Qytetarët, kryesisht familjarë me fëmijë kanë dalë në shëtitje duke iu gëzuar rrezeve të […]

Read More